Echipa

Alexandru Pusa

Avocat Coordonator


Alexandru Catalin Pusa este fondator al firmei AAA , avocat de business cu multa experienta, lichidator judiciar, expert in insolventa. Carismatic si plin de energie, el este motorul echipei AAA. Fluent in italiana, engleza si germana.

Sorina Pusa

Consultant Fiscal


Sorina este fondator al firmei AAA, consultant fiscal, expert judiciar si expert contabil autorizat, servind in principal societati multinationale. Fluenta in limba italiana si engleza. Motto : un consultant nu trebuie sa fie plictisitor!

Adriana Balaj

Expert Contabil


Adriana este conducatorul diviziei de contabilitate a AAA. Este un lider carismatic cu peste 30 ani experienta in contabilitate si fiscalitate. Fluenta in limba engleza, italiana si franceza.

Iuliana Popescu

Avocat Senior


Iuliana este avocat senior , specializata in dreptul afacerilor,  drept fiscal si insolventa. Iuliana este un litigator prin excelenta. Iuliana vorbeste fluent limba egleza

Vrei sa faci parte din echipa AAA ?

Vrei sa fii colegul nostru ?


Daca doresti sa faci parte din echipa noastra trimte-ne un CV pe email. Suntem mereu in cautare de oameni talentati si dedicati profesiei!

Alexandra Topor

Avocat Senior


Alexandra este avocat senior , speclizata in dreptul afacerilor si al familiei. Alexandra vorbeste fluent limba engleza si limba italiana.

Laura Anca

Economist Senior


Laura este specializata in fiscalitate intracomunitara si consiliaza societatile multinatinale. Laura face parte din echipa AAA din 2007. Fluenta in limba engleza si italiana.

Emanuel Iulian

Mediator - Consilier Juridic senior


Emanuel este mediator si consilier juridic, specializat in solutionarea alternativa a disputelor. Manuel este alaturi de echipa noastra din anul 2002. Fluent in limba engleza.

Simona Hilote

Economist Senior


Simona este economist si are multa experienta in salarizare , Revisal si declaratii fiscale aferente salarizarii. Anterior a fost director economic la un grup de firme de constructii. Vorbeste fluent limba engleza.

Loredana Csorgo

Avocat Senior


 

Loredana este avocat din anul 2006. Este specializata pe dreptul afacerilor, drept administrativ si achizitii publice. Loredana vorbeste fluent engleza si germana [...]

Bogdan Olcean

Avocat Senior


Bogdan este avocat senior , specilizat in dreptul afacerilor , drept civil, contracte si litigii, Bogdan este fluent in limba engleza, italiana si romana.

Adina Vladutescu

Avocat Senior


Adina este avocat specializat in litigii comerciale si consultanta in insolventa companiilor , dar si in dreptul familiei. Adina vorbeste fluent limba engleza si limba italiana.

Flavia Oprisor

Consultant Afaceri


Flavia este consultant in afaceri , cu o buna experienta internationala . Inante de a se alatura echipei AAA Flavia a lucrat 10 ani la Ambasada Italiana in Romania . Flavia este fluenta in limba italiana, engleza si romana .

Ivoniciu Paul

Expert Evaluator - Expert Contabil senior


Paul este expert evaluator si expert contabil, fost cadru didactic universitar la ISE. S-a alaturat echipei AAA din anul 2003. Paul vorbeste fluent limba engleza.

Ramona Delcea

Expert Contabil


Ramona este expert contabil cu experienta , specializat in declaratii fiscale . Ramona s-a alaturat echipei noastre in anul 2007.Vorbeste fluent limba italiana si engleza.

Ion Frenteanu

Economist Senior


Ion Frenteanu este economist senior, decanul de varsta al echipei, cu peste 40 ani de experienta . S-a alaturat echipei noastre in anul 2005.

Adina Petre

Economist Senior


Adina este un economist cu peste 25 de ani de experienta.S-a alaturat echipei noastre in 2006, iar anterior a fost director economic la o firma de productie. Adina vorbeste limba italiana.

Pusa Ana Maria

Avocat Senior


Pusa Ana Maria este avocat cu peste 10 ani experienta , specializata in drept penal si dreptul familiei, contracte si litigii . Ana Maria vorbeste limba engleza .

Dana Craciun

Economist Senior


Dana este economist senior, s-a alaturat echipei noastre in anul 2008, anterior fiind contabil sef la o firma de productie. Vorbeste fluent limba engleza si italina .

Diana Pioras

Contabil Senior


Diana este contabil senior cu peste 25 ani de experienta. Diana s-a alaturat echipei noastre in anul 2007. Vorbeste fluent limba engleza .
Vrei sa faci parte din AAA ?
Trimite-ne un CV la cv@pusa.ro !